SC CASTEL DISTRIBUTION SRL

Site-ul www.castel.ro si toate domeniile afiliate sunt proprietatea SC CASTEL DISTRIBUTION SRL. I. Definirea termenilor utilizati:

1. Cumparator - persoana fizica sau orice entitate juridica ce emite o Comanda.
2. Vanzator - Castel Distribution SRL, cu sediul in judetul Ilfov, localitatea Popesti Leordeni, Str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu Nr. 14, avand Codul Unic de Identificare RO15047125.
3. Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul solicita Vanzatorului Bunuri si Servicii la preturile afisate in momentul plasarii si in concordanta cu Termenii si Conditiile prezente pe site.
4. Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, pe care Vanzatorul le ofera spre comercializare Cumparatorului.
5. Garantia de Conformitate - Garantia oferita in baza Legii nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile aduse de Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003.
6. Garantia Tehnica - Garantia oferita de producator in baza specificului produsului comercializat.
7. Site - site-ul www.castel.ro si subdomeniile afiliate.
II. Conditii de facturare si plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate pe site-ul www.castel.ro si subdomeniilor afiliate sunt preturi finale, continand toate taxele aplicabile.
Preturile, modalitatile de plata si modalitatile de livrare vor fi specificate in Comanda.
La finalizarea unei Comenzi Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura fiscala. Este obligatia Cumparatorului sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
In cazul in care Cumparatorul alege plata prin Ordin de Plata, Comanda nu se poate finaliza inainte de trimiterea unei confirmari de plata valide catre Vanzator.
III. Conditii de livrare

Costurile aferente livrarii unei comenzi plasate vor fi suportate de Cumparator, cu exceptia anumitor conditii promotionale care vor fi comunicate de catre Vanzator inainte de efectuarea livrarii.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii.
IV. Conditii de garantie

Garantia de Conformitate este oferita de catre Vanzator in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata 2008, cu modificarile aduse de Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Legea transpune prevederile Directivei 1999/44/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 mai 1999 privind anumite aspecte ale vanzarii de bunuri de consum si garantiile conexe, publicata in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOCE) nr. L 171 din 7 iulie 1999. Garantia Tehnica este oferita de producator/distribuitor/importator si variaza in functie de produsul comercializat.
V. Conditii de retur

Conditiile de retur oferite de Vanzator sunt in concordanta cu Legea 449/2003, OUG 34/2014 si OUG 9/2016.
VI. Politica de vanzari online

1. Prin plasarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2. Notificarea automata primita de catre Cumparator, dupa plasarea unei Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Acceptarea va fi comunicata ulterior plasarii comenzii electronic sau telefonic.
3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda, cu notificarea in prealabil a Cumparatorului,
4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza o Comanda in urmatoarele situatii:
4.1 Cumparatorul nu a furnizat informatii complete si corecte la plasarea comenzii.
4.2 Cumparatorul nu a putut fi contactat pentru confirmarea Comenzii.
4.3 Valoarea Comenzii este sub pragul minim de 100 RON, fara TVA.
4.4 Vanzatorul se afla in imposibilitatea de a livra Bunurile si/sau Serviciile comandate de Cumparator.
4.5 Cumparatorul inregistreaza incidente de plata sau de alta natura in evidentele Vanzatorului.
5. Prezenta unui Bun sau Serviciu pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului cu privire la disponibilitatea sau pretul afisat. Pretul final si disponibilitatea Bunului sau Serviciului comandat vor fi comunicate Cumparatorului de catre Vanzator la confirmarea Comenzii.
6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini/video/text) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
7. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza orice informatie prezenta pe Site (preturi, descrieri produse, imagini, si altele) fara o notificare in prealabil.

Noutati